10 tips til at undgå en skriveblokade

Vi vil i dette indlæg give jer 10 gode råd og tips til at undgå en skrivblokkene. Følg derfor med i denne artikel hvis du ønsker, at lære nogle nye ting indenfor dette felt. Nogle af disse tips vil være simple (men dog stadig brugbare) og andre ikke lige så nemme, men med gode resultater.

#1: Anmeld en bog af en udenlandsk forfatter

Overrask dine læsere med en gennemgang af en bog af en udenlandsk forfatter. Har du læst nogen bøger, af en forfatter fra Tunesien? Få en anden opfattelse af, hvad du er vant til. Verden er stor og meninger er forskellige. Du skal bare vide, hvor du kan hente inspiration fra.

#2: Anmeld et produkt

Produkter bliver hver dag lanceret på tværs af internettet; fra coaching programmer til fysiske produkter, tjenester til magasiner. Opfølgning på et produkt, der blev lanceret for et par år siden, og spore dens ydeevne er en god ide. Hvordan har det ændret sig? Er de oprindelige forretningsmæssige mål stadig drivkraften bag produkterne?

#3: Få inspiration fra en anden branche og vedtag det i din branche

Din niche kan have sit unikke udsagn men essensen af erhvervslivet er den samme på tværs af alle brancher. Find ud af, hvordan folk løse problemer i forskellige brancher og se, hvordan det kan tilpasses til at passe din branche. Dine læsere vil takke dig for det!

#4: Se en klassisk vestern film

Transformers eller Fast and furius kan få din adrenalin til at pumpe, men klassiske westerns som Joe Kidd eller Danser med ulve vil få din kreative skrivning igangsat. Nogle gange er du nødt til at komme tilbage til 1940’erne for at finde et emne at skrive om.

#5: Hvad skriver andre bloggere om?

Blogdropping er ikke et tegn på svaghed. Det er at følge med konkurrencen, en form for blog sport. I Hip Hop, kalder rappere det “at holde et øre til gaden.” Find ud af, hvad eksperterne i din branche blogger om og bring et frisk twist til nogle emner, de har dækket.

#6: Sociale medier og Google Alerts er et must

Brug sociale medier og Google Alerts til at finde spændende emner at skrive om. Her kan du anvende sociale medier så som Facebook og LinkedIn. LinkedIn er især nyttig, da hovedparten af brugerne der er fagfolk.

#7: Få inspiration fra en historisk figur

Få inspiration fra en historisk figur og tilpas det til din branche. Buddha kan eksempelvis lære dig vigtigheden af at tage en pause fra dit arbejde og værdsætte de enkle ting i livet.

#8: Lad dine læsere styrer din dagsorden

Få ideer til emner at skrive om fra læsernes kommentarer på din blog, e-mail, Twitter eller Facebook. Nogle bloggere har en “foreslå et emne” knap, hvor læserne kan indsende emne ideer.

#9: Skriv om noget andet end i din branche

Tag en pause fra blogging i din branche og skriv om noget helt andet! Dette kan give en pause og dermed kan du få nye ideer.

#10: besvar spørgsmål

Check spørgsmål stillet på Yahoo Answers og Answers.com der er relateret til din niche og oprette et indlæg baseret på dem. Deltag din niche grupper på Google Grupper og Yahoo Grupper og kontrollere, hvad folk spørger om. Du kan få gode blogtitel ideer fra disse grupper.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *