3 alternativ måder at få ideer til din blogindlæg

Der findes rigtig mange metoder til, at få og skaber ideer til dit næste blogindlæg. I dette blogindlæg vil vi kigge på 5 af slagsen – som hver er de bedste eller dårligste – men som en hver succesfuld blogger vil stifte bekendtskab med.

Spørgsmål fra dine læsere

ПечатьEn af de bedste måder, at få inspiration til dine blogindlæg er igennem dine læsere. Når vi ser tilbage på de mest populære indlæg her på bloggen, så er det nemt at se, at det er dem, som besvarer et konkret spørgsmål fra læserne. Hvis en person stiller et spørgsmål, kan du vædde på, at det er noget, som andre spørger sig selv om også.

Spørgsmål kommer fra en række forskellige kilder, herunder

  • E-mails fra læserne
  • Kommentarer til blogindlæg
  • Webinar Spørgsmål & Svar
  • Fast livsbegivenheder (både i samtaler og i Spørgsmål & Svar)
  • Social Media
  • Samtaler
  • Mine egne spørgsmål (både nuværende og tidligere dem)

Når først du har fået denne tilgang til, at skrive og få ideer til blogindlæg, så vil det gavne dig. Du vil få nemmere ved at få ideer til blogindlæg samt give dine læsere hvad de vil have. 

Del ud af dine erfaringer

Ofte går man og tror, at folk ikke gider høre på en, og man skal finde på en masse ting før folk vil læse med. Dette er ikke tilfældet, og nogle af de danske bloggere er blevet populære på blot at dele deres egne erfaringer.

Dette behøver heller ikke at betyde, at du skal være ekspert indenfor området. En masse bloggere tager blot læserne med på rejsen, når de lærer nye ting. F.eks. var dette tilfældet for mange danske fitnessblogs, som også oplyst at de ikke var eksperter, men blot prøvede hen af vejen og fortalt og deres erfaringer.

Udvikle dine gamle blogindlæg

Dette er faktisk også en gode metode ift., at få folk til læse din gamle blogindlæg. Det går simpelthen ud på, at du tager nogle af de gamle medium til gode blogindlæg, og gør disse endnu bedre. Den nemmeste metode er blot, at gennemgå et godt gammelt indlæg, og bidrage med din nye viden (du har formentlig fået mere viden siden du skrev blogindlægget).

Vil du udvikle på nogle af dine gamle blogindlæg, så kan du også gøre dette i samarbejde med dine læsere. Spørg din til deres erfaringer indenfor området, og få dem til at bidrag med noget til indlægget. F.eks. ved at en læser skriver et helt indlæg, eller en form for top 5 med ideer fra flere læsere.

03B68724

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *