5 tidsbesparende tips til bloggere

I dette indlæg vil vi give dig 5 tidsbesparende tips til, at blogge på en nemmere og mere overskuelig måde. Følg med i vores råd nedenfor, og gør din blog bedre allerede i dag.

  1. Lav et sted til at gemme dine ideer

En af de største udfordringer er at de fleste bloggere tænker på ideer og emner at skrive om. Skriveblokade er fælles for de fleste bloggere. Idéer kommer ofte til os på uventede tidspunkter og på usædvanlige måder. Ideer kan komme til os, mens du tager en lur, spiller et videospil eller endda chatter med dine venner. Det er en god ide, at have en lille notesbog eller bruge en note-app på din smartphone til, at fange dine ideer hvor du dermed hurtigt kan skrive dem ned. Vær ikke bekymret for relevans og kvalitet, bare få dine ideer skrevet ned. Senere kan du så gå tilbage og gennemse og redigere dine ideer .

Writing

  1. Opret en plan for dit indhold

Bortset fra at skrive dine ideer ned, tage det tid at skabe godt indhold. Din plan for dit indhold bør være i form af en kalender. Det er, hvor du vil spore typer af indlæg, du vil skabe, og når du vil offentliggøre hver enkelt. Du bør også bemærke din salgsfremmende strategi i dit indhold for hvert indlæg du udgiver. Ved at opdatere din plan på en regelmæssig basis, vil det hjælpe dig til at være mere produktiv og være mere konsekvent i at skabe og udgive dit indhold.

  1. Opret en skitse for hvert nyt indlæg

Når du har fundet ud af god titlen og har skrevet introduktionen til din artikel, er næste skridt er at skabe en oversigt. Oprettelsen af en skitse/oversigt vil hjælpe dig med, at forme strømmen af dit indhold, hvilket vil hjælp dig med at skrive dit indlæg på en nemmere og mere overskuelig måde.

  1. Planlæg tid til at skrive

Har du nogensinde siddet foran computeren og bare stirret på en tom skærm? Du må ikke bekymre dig. Du er ikke alene. Den bedste måde at løse dette problem er at planlægge tid til dig selv til at skrive. Vælg tidspunkter, hvor du føler dig mest kreativ.

Important date

  1. Fjern Distraktioner

Når du har oprettet din skriftlige tidsplan, er den næste ting du skal gøre at fjerne alle distraktioner. Sluk for fjernsynet, e-mail og de sociale medier. Ved at fjerne distraktioner kan du bedre fokusere og være mere i den kreative zone. Skrivning kræver en masse koncentration. Du vil have dine ord til at flyde naturligt. Lad ikke disse tilsyneladende små distraktioner afspore dig fra at skabe godt indhold.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *