7 grundlæggende tips til bedre SEO på din blog

Søgemaskineoptimering (SEO) kan øge trafikken til din blog i svimlende procenter. Men hvad nu hvis du aldrig har brugt det før? Eller du måske har gjort lidt hist og her, uden at have en overordnet tilgang og strategi? Her er 7 måder at forbedre din blogs SEO, som kan være med til at skabe flere besøgende.

  1. Sæt dig ind i det grundlæggende

Ved du, hvad SERPs er? Kan du forstå forskellen mellem backlinks og udgående links? Hvis nogen beder dig om link med anchortekst, vil du være i stand til at give dem statistisk oplysninger om dens effektivitet? Når du kan besvare alle disse spørgsmål, så er du klar til at påbegynde SEO på din blog. Brug derfor lidt tid på, at sætte dig ind i det grundlæggende om SEO. Har du allerede denne viden, så læs de efterfølgende punkter (selvom du ikke har viden, så kan du sagtens læse videre alligevel).

  1. Optimer for din placering

Sørg for at du får al trafik fra lokale besøgende, der søger efter lige netop det du skriver om, i deres område. For eksempel, hvis du skriver en blog omkring oplevelser, så skal du have alle besøgende som søger oplevelser i dit nærområde. En synlig adresse eller lokalitetsbestemmelse på din om mig-side, kan være behjælpelig hertil.

  1. Vær opmærksom på dine URL’er

Gode webadresser som tydeligt angive indlægget formål, vil tage dig langt indenfor SEO. Du skal kunne manøvrere dine søgeord i dine URL’er, vil du nyde bedre placeringer på søgemaskiner og sikre lettere læsning fra dine læsere.

  1. Forstå Keyword Density

Der er mere til SEO end blot at bruge de rigtige søgeord. Faktisk, ifølge eksperter, bliver søgeord mindre og mindre vigtige. Hvis du har fundet ud af, hvilke søgeord du vil have fokus på, skal disse indgå i teksten, men må ikke indgå for meget. Balancen kan være svær at finde, men så længe dit indlæg er naturligt, vil du undgå dette.

  1. Forbedre din side titler

En af de allerførste ting som søgemaskinerne læser på din side er din side titel, som beskriver hvad hele din blog omhandler. Dette er også vigtige på de enkelte blogindlæg, men er især vigtigt på forsiden. Beskriv f.eks. her, hvad din blog omhandler, og gerne så generelt som muligt (f.eks. fitness blog, bolig blogs, makup blog etc.)

  1. Udnyt dine billeder

Et enkelt billede tilbyder mange måder at tiltrække trafik og forbedre SEO. For det første, kan du medtage et relevant søgeord i navnet på filen; istedet for at kalde det “1.jpg”, kan du uploade den som “relevantsøgeord.jpg”. Du kan også bruge billedets alt-tekst som en anden platform for dine søgeord. Kald det “kort beskrivende tekst hvor søgeordet indgår”

  1. Brug interne links

Interne links er links, der fører til forskellige steder på samme blog. For eksempel kan du opfordre dine besøgende til, at gennemse en anden kategori eller søge yderligere oplysninger fra en FAQ side. Dette giver dig mulighed for, at bruge flere søgeord gennem dine webadresser, og Google vil placere dig i overensstemmelse hermed.

 

Disse er blot 7 måder at drage fordel af online-markedet gennem klog, målbevidst SEO.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *