Du skal som blogger også tage dig en pause

Blogging er nemt, siger så mange mennesker. Men enhver der faktisk blogger og har nået deres mål ved, at blogging kan være en skræmmende opgave til tider. Mens definitionen af mål og succes kan variere fra blogger til blogger, ved slutningen af dagen, er man nødt at ligge en masse knofedt i det for, at opnå sit mål.

Når det er sagt, er der tidspunkter, hvor bloggere har brug for at tage en pause fra det de gør dag ud og dag ind. Arbejdere, venner og familie samt for lidt fritid i weekenden kan være hårdt. Bloggere der arbejder for sig selv og / eller gøre freelance arbejde, lever ikke i luksus – den procentdel der gør, er i hvert fald meget lille i Danmark.

bloggere skal huske at holde pause

Siden du læser dette vil vi antage, at du er blogger, der er på udkig for hvordan, du tager en pause – og om du burde gøre det! Nogle gange kan en time, en dag eller en helt uge fra bloggen være en løsning, som faktisk vil gavne din blogging og skrivning i fremtiden.

Én ting er sikker: enhver form for pause vil hjælpe dig hvile, forynge, og sætte nyt fokus. Når du går tilbage til dit skrivebord (eller hvor du normalt arbejder), vil du være i bedre form.

Så hvad skal bloggere gøre, når de har brug for en pause fra bloggen?

Der er ingen endelige svar på dette spørgsmål, da personlige præferencer vil diktere den aktivitet, du deltager i, men her er et par ideer. Ligegyldigt hvor længe din pause er, kan disse aktiviteter anvendes.

  • Spil et videospil. Da mobilspil bliver så stor i disse dage, er der ingen mangel på spil at vælge imellem. Du skal finde et spil som ikke er for stort, samt hvor hvert ”spil” kun være 5-10 min. På denne måde kan du kort fordybe dig i noget andet, som hurtigt (naturligt) er overstået igen.
  • Læs en bog. Jeg understreger bogen her, fordi det kan være vigtigt for dig at tilbringe tid væk fra skærmen. Mens videospil er sjove, kigger du stadig på en skærm. I det mindste, hvis man læser en (papirs)bog, vil dine øjne have tid til at hvilke og slappe af.
  • Tilbring en weekend på med spa. Eller en dag. Eller endda et par timer. Mens stereotype opfattelse er, at kurbade er for kvinder, der er faktisk en masse mænd, der nyder nogle forkælelse. Hvis du er en fyr, og du aldrig har prøvet at gå til en spa, tro mig – du glip af.
  • Tilbring tid med din familie og venner. Disse aspekter kan man nemt flyttes fra sig, når bloggen kommer først. Vær god til at prioritere således, at du ofte tilbringer blot 1-2 timer sammen med venner og familie.

Når bloggere har brug for en pause fra bloggen – også selv man ikke altid er klar over det – er dette nogle af de fleste. Men vi er alle forskellige, så det er vigtigt du forsøger dig frem, og finder det som virker bedst for dig. Det er dog et faktum, at du ikke kan forsætte med at blogge uden at holde pause, da du så vil køre dig selv helt ned.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *