Få nye ideer fra din gamle blogindlæg

At komme op med nye ideer til blogindlæg dag efter dag, uge efter uge og måned efter måned kan være virkelig hårdt. Det er nemt at få følelsen af, at du har skrevet alt hvad der er at sige om din niche, når du har været blogger i et par måneder – eller blot et par uger efter du har oprettet din blog.

Da de gode blog ideer er langsomme, og du presser din hjerne til at forsøge at komme op med nye emner, kan du blot benytte dit gamle indhold til, at finde på ideer til nye blogindlæg. Det meste af dit gamle indhold er fuld af nyttige oplysninger, som dine læsere har brug for, men ikke kan se, fordi de ikke ønsker at grave gennem dine arkiver. Du kan nemt genbruge dine gamle blogindlæg til at skabe nyt indhold til din blog, og bringe denne information tilbage til frontlinjen for læserne.

Blog - old

Her er et par metoder hvorpå du kan genbruge gamle blogindlæg til at skabe nye brugbare indlæg.

Opret en Infografik

Infografik er godt i situationer hvor du har meget indhold, fordi læserne får en visuel måde at tilgå informationerne på. Travle læsere vil elske at være i stand til nemt, at scanne infografikken for de oplysninger de har brug for.

Infografik tager de væsentlige oplysninger fra enhver blogindlæg og destillere det på en letlæselig og et fordøjeligt format. Det er ikke normalt at dansk blogs benytter infografik, men det er dog set. Se et stor udvalg af engelsksproget infografik her.

Opret en video

Undersøgelser viser at flere mennesker er villige til at se en kort video, end de er til at læse et blogindlæg (eller avisartikel). Andre undersøgelser viser også, at antallet af folk der så små videoer fra deres telefoner oplevede en stigning på 400% fra 2013 til 2014.

Video er en metode hvorpå, du kan oprette kraftfuldt indhold til din blog. Og den bedste del er, at det at skabe videoindhold ikke længere er dyrt eller besværligt. Med et par relative overkommelige værktøjer, kan du tage alle dine blogindlæg og gøre dem til video. Læs denne guide til at blive en succesful vlogger (blogger der laver videoer).

Når det kommer til at oversætte blogindlæg til videoindhold, så skal du ikke overthink det. Tag den samme tilgang du tog, da du oprindeligt skrev indlægget. Begynd med en skitse hvor du kortlægger hvad du ønsker at fremvise, og derefter starte du optagelsen med det samme. Når din video er færdig og redigeret, upload den til YouTube og bruge deres embed-kode for, at få videoen ind i dit blogindlæg (som det fremgår af billedet herunder).

Skærmbillede 2014-11-02 kl. 20.30.49

Opret et længere blogindlæg 

En stor del af blogindlæg er korte, og beskæftiger sig ofte med et snævert emne. De fleste blogindlæg er imellem 300 og 500 ord, som kun giver plads nok til kort at berøre emnet. Du kan udvide disse korte blogindlæg og skabe dybdegående indlæg, der udforsker alle nuancerne i et emne og give mere nyttig information. Du kan tilføje dine egne test, statistik, anekdoter, fortællinger, tutorials for at gøre indlægget mere nyttigt for læserne.

Opdatering med ny information

Grundlaget for dit blogindlæg har måske ændret sig fra du skrev indlægget, f.eks. hvis du skrev indlægget omkring sundhed, og ny forskning nu har ændret på det respektive emne. Du kan herved skrive et opdateret blogindlæg, hvor du benytter de nye informationer som datagrundlag.

Se tilbage på dine gamle indlæg og finde områder, hvor du kan opdatere oplysningerne.

Dette er ikke blot for, at give dig mulighed for at skabe nyt indhold, men du vil også give nyttige og handlingsrettede information til dine læsere. Du kan endda linke til den gamle indhold og påpege, hvordan de oplysninger eller rådgivning har ændret sig.

 

Skriveblokade kan være et problem for selv de bedste af os. Du behøver ikke at føle, at du banke hovedet mod en mur, når det er tid til at komme op med nye ideer til blogindlæg. At udvinde dine egne tidligere blogindlæg og genbruge dem eller for at producere nye ideer, kan være en måde at undgå skriveblokaden.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *