Hvorfor skal du oprette en blog i 2015

Vi står snart overfor nytår og inden længe hedder det 2015. Har du endnu ikke oprettet dig en blog, så er det måske ved at være på tid. Derfor vil vi i dette indlæg snakke lidt om hvorfor du ift. jobmuligheder skal oprette en blog i 2015. Der findes tusinde grunde til at oprette en blog, og hvorfor ikke at oprette en blog. Det ville derfor tage lang tid at liste dem alle samme. Formålet i dette indlæg vil være, ude fra et jobperspektiv, hvorfor du skal oprette dig en blog i 2015.

Herunder har vi samlet 4 grunde til, hvordan du skal oprette en blog i 2015.

Begrundelse #1: Du styrker dit CV

Selvom man er studerende eller færdig uddannet, så er det godt konstant at udvikle sit CV for på denne måde, at forbedre sine jobmuligheder. Også selvom man er i job, så vil det være relevant konstant at udvikle sig, og udvikle sit CV. Du kan nemt tilføje din blog til dit CV, og mange i topledelsen i Danmark ser en blog, som et relevant element på CV’et. Om bloggen er relevant for jobbet eller ej, så fremviser man passion for et felt, nok til at ville skrive omkring det.

Jobmuligheder

Begrundelse #2: Styrk dit netværk

Relationer benævnes ofte som et af de vigtigste parametre – både når der snakkes job, anskaffelse af nye kunder, finde bolig eller meget andet. At oprette en blog kan være den oplagte mulighed at udvikle dit netværk, som på sigte vil komme dig til gode. Relationer kan gøre dig opmærksom på nye jobmuligheder, eller de kan anmelde dig til specifikke job tilgængelig i deres netværk.

Begrundelse #3: Adskil dig fra dine konkurrenter

Om det er ift. at få et job, at få en kæreste eller noget helt tredje, så adskiller man sig fra konkurrenterne ved at have en blog. Kun 75.000 blogs eksistere i Danmark, men da der er 6 millioner bosiddende i Danmark, så adskiller man sig hurtigt fra mængden. Kan man oveni dette fremvise en blog med succes, så vil man envidere være en af de få i Danmark.

konkurrenter

Begrundelse #4: Fremstå som ekspert

At fremstå som ekspert overfor site publikum kan være en måde for dig, at positionere sig selv. Har du viden indenfor dit emne, og har du en fremtid ift. arbejde eller selvstædig, så kan dette være en opbygningsmulighed du allerede skal gøre brug af i dag.

 Ønsker du at oprette en blog, så læs vores guide her.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *