Råd omkring blogging du skal undgå

#1: Blog hver dag:

Blogging hver dag er en åben invitation til en blogging burn-out. Her menes der naturligvis, at man hurtigt kan løbe tør for ideer. Ikke nok med at du løber tør for ting at sige, men din skrivning lider også fordi du ikke kan bruge så meget tid korrekturlæsning, redigering og polering af alle indlæg.

Endvidere er dine blogindlægs levetid reduceret til en enkelt dag. Det er ikke nok tid til det at få trækkraft i sociale medier eller få kommentarer. Du får ikke nogen tid til at markedsføre det! Blogging hver dag lyder godt i teorien, men i virkeligheden klemme detr livet og kreativitet ud af dig. Vi vil kun anbefale dette som en opstartsstrategi for, at opnå en grundlag at brande dig på.

#2: Skriv godt indhold

Hvordan kunne jeg skrive godt indhold, hvis jeg skulle blogge hver dag? Hvis du blogge hver dag, kommer dit indhold til at lide. Godt indhold tager tid til at skrive. Det starter med en killer overskrift og slutter med en stærk opfordring til handling. Kast i indholdet, der skal gå mellem de to, og en mini-søgen efter de perfekte billeder, og brug en masse tid og energi til at skabe godt blogindhold.

#3: Vær kontroversiel

At være kontroversiel synes at være den rådgivning alle søger for at gøre deres blog rigtig god og anderledes. Alle skriver de samme gamle ting, så de siger man skal være anderledes og vær ikke bange for at fornærme et par personer.

Hvad der i virkeligheden sker, er at du kommer til at gøre dig selv til grin. I stedet for at overbevise læserne med dit synspunkt, kontroversielle stillinger tvinge dem til at vælge side. Hvad sker der, hvis du ikke kan forsvare din kontroversielle visning og nogle kommentator kommer ind og overbeviser læserne om, at du tager fejl? Du bør kun skrive et virkelig kontroversielt indlæg, hvis du er sikker på du kan forsvare dit synspunkt.

#4: Kommenter ofte

Hvis du ønsker at gøre din blog synlig, skal du kommentere så mange blogs som muligt – det er den generelle konsensus. Det giver dig mulighed for at blive sporet tilbage til din egen blog. Mens det var sandt for et par år siden, er det ikke længere.

Blog kommenterer, har fået mere travlt. De har ikke længere tid til at gå over til din hjemmeside efter at have læst dine kommentarer. Det meste af tiden, behøver kommentatorerne ikke engang læse andre kommentarer! De smider kommentarer og smutter igen.

#5: Kør en konkurrence

Det faktum, at du har brug for at dyrke din blog betyder, at du ikke vil være at få nok trafik til at gøre konkurrencen succes. Desuden kræver konkurrencer indsats fra læserens side. De vil ikke gøre en indsats, hvis de ikke kender eller har tillid til dig.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *