Sådan får du flere blog kommentarer

At have en aktiv og engageret blog, er i toppen af enhver bloggers ønskeseddel. Mens målet er klart skitseret, den måde dertil ikke. Vi kan ikke sætte dig nogen garanti for at få flere kommentarer på din blog, men disse strategier har førhen virket.

Betalt trafik

Nogle gange får en høj grad af engagement, igennem trafik som er indkøbt (eksempelvis igennem sociale medier eller google adwords). Lave research på betalte sociale medier kampagner på Facebook og Twitter og også gennem de store søgemaskiner som Google, Bing og Yahoo.

At blive fremvist f.eks. på Facebook igennem annoncering, fremviser mere seriøsitet overfor brugerne. Herudover har du mulighed for at ramme den målgruppe, som er mere tilbøjelig til at give en kommentar (igennem den segmentering af din målgruppe).

Besvare eksisterende kommentarer

Er du allerede tilstedeværende nok sammen med dine eksisterende brugere? Læsere ser gerne, at bloggeren er engageret med publikummet før, de selv overvejer at give en kommentar. Vær sikker på at besvare alle kommentarer, selvom det er bare at takke dem for at læse din blog. Dette går en lang vej, og tager normalt kun et øjeblik.

Печать

Spøgelseskommentar

Selvom det kan være en kontroversiel taktik, så kan det dog være en løsning at benytte spøgelseskommentarer på din blog til, at øge antallet af kommentarer fra reelle læsere. Det er temmelig nemt at blive fanget, især hvis dine kommentarer er for generelle (fx “Fantastisk indlæg!”), eller de bliver bogført fra samme IP-adresse. Så spørg venner og familie til at kommentere, når de læser dine indlæg eller lejlighedsvis bruge et bibliotek eller en vens computer til at skrive kommentarer. Test denne strategi med et par af dine mest populære indlæg (baseret på trafik analytics) og se, om det kan skaffe mere konkrete bemærkninger.

Kontroversiel emner

Folk kan lide at give deres mening om emner, der er kontroversielle eller stille de svære spørgsmål. Mens du bør ikke offentliggøre ting, der målrettet gør folk gale. Overveje at skrive om varme emner inden for din niche og se, om det kan få flere folk til at deltage i diskussionen.

Stil spørgsmål

Mange populære bloggere stille et spørgsmål til læserne ved slutningen af deres blogindlæg. Dette kan være relateret til emnet for indlægget, eller være noget tilfældigt, der relaterer til blogger personlige liv eller aktuelle begivenheder. Mange mennesker tager sig tid til at besvare spørgsmålet, fordi det føles som bloggeren beder dem direkte.

Печать

admin

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *