Sådan skriver du en god blog titel

Det kan være svært at vide, hvordan man præcis får skrevet en god blog titel. Der findes selvfølgelig mange gode råd derude, men vi vil prøve at give jer de bedste tips i dette indlæg. Når du har læst denne guide, så ved du præcis hvordan du skal skriv et god blog titel fremover.

En god blog titel der får folk til at klikke

Det første man bør få styr på med sin blog, er et godt banner billede. Dette hjælper med at få et budskab igennem med det samme, den besøgende kommer ind på bloggen. Det er nemlig altid det første, som besøgende lægger mærke til, lige før de kigger på overskriften. Herefter gælder det om at skabe en titel der fanger opmærksomhed. Titlen er meget vigtigt i en række forskellige henseender, som vi kort vil gennemgå i dette blogindlæg. Det er vigtigt, da søgemaskinerne skal have de korrekte søgeord i titlen for, at bloggen kan få opmærksomhed samt trafik fra søgemaskinerne. Når en person foretager en søgning, som derefter viser et indlæg blandt resultaterne, er titlen generelt det eneste element, som folk har til at skildre imellem resultaterne. Den titel der skiller sig mest ud, kommer dermed til at få de fleste klik (placeringen er selvfølgelig også en faktor, men dette kigger vi på i et andet indlæg).

Trafik er vigtigt, og en af de bedste måder er som næbnt, at få læsere til at stoppe op og læse hele indlægget, hvilket kan gøres med en fængede og spændende titler. En titel bør derfor skrives med det formål, at få den besøgendes opmærksomhed. Nogle gode råd til en effektiv titel er, at holde titlen kort og enkel da for meget information i en titel kan være forvirrende. Skab opmærksomhed er et andet godt råd. En god titel betyde at læseren føler sig tvunget til at læse indlægget.

Det kan være en god ide at skrive et indledende afsnit til, at give en detaljeret forsmag på hvad selve indlægget kommer til at handle om. Den opsummerer historien og omfatter alle de faktiske omstændigheder.

De fleste online læsere scanner indholdet til enkelte ord, sætninger, overskrifter og andre visuelle referencer. Hvis de identificerer noget, der fanger deres interesse, når de scanner nyhederne er det så meget tilbøjelige til at læse hele indlægget. Nogle gode tips til at sørge for at folk kan skimte og scanne teksten nemmere er:

  • Brug punktopstillinger i indholdet hvor det er relevant.
  • Brugen af ​​fede bogstaver, kursiv og understregning er alle gode visuelle signaler, der kan bruges til at understrege pointer.
  • Dette er sandsynligvis den bedste måde at bryde store blokke af tekst og trække læseren ind i det næste afsnit.
  • Sørg for aldrig at gøre et indledende afsnit længere end 5 linjer.
  • Brug billeder. Der er en masse forskning, der har vist, at læserens øjne trækkes ned på en side af billeder. En sikker måde at tiltrække læseres opmærksomhed er altså at anvende billeder i sine indlæg.

Det var alt vi ville dele med jer i denne omgang! Vi håber i kunne bruge vores tips og råd til at få skrevet nogle rigtig gode blogger titler!

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *