SEO elementer du skal gøre for din blog i 2015

Når det kommer til SEO, så kan det være svært for mange, at vide præcis hvor de skal starte. For hvad er det nu helt præcist du må og ikke må? Det kan være svært at følge med i, hvad der faktisk virker for din blog. Derfor vil vi dedikere dette indlæg til at fortælle dig, hvilke SEO elementer som du skal have styr på i 2015 or din blog.

Få styr på dine søgeord

Det er altid vigtigt at vide præcis hvilke søgeord du skal bruge og ikke bruge, hvilket ikke må forveksles med hvor meget du skal bruge dem. At vælge det rigtige søgeord kan betyde, at du får de besøgende som dit indhold har gjort sig fortjent til. Helt enkelt, så kan du risikere slet ikke at få nogle besøgende, hvis du vælger ord som der aldrig er nogle der søger på (modsat kan det også være forkert at vælge ord, som der er rigtig stor konkurrence på). Har du slet ikke nogen ide omkring hvordan du bruger Google Webmaster Tool til at tjekke din søgeord, så kan du tjekke denne guide.

GWT

Således kan GWT se ud. Her fremgår et søgeord som ideer dertil således, du kan vælge det rigtige ord at skrive om.

Tag fat i dine omgivelser

At få din blog benævnt andre steder, eksternt fra din blog, er blot et tegn på at dit indhold er godt. Den samme holdning har søgemaskinerne, og dette kan gavne dig med at opnå gode placeringer. Det gælder alt samme med at gøre det på den rette måde, som ikke bliver betragtet som spam. Herunder har vi samlet 3 tips du kan bruge til, at skaffe benævnelser af din blog i 2015.

  1. Fremstår som loyal læser på andre blogs i en længere periode. Efterfølgende kan du spørge om de ikke lyst til at linke til dig på deres blog (find en vinkel på forhånd).
  2. Omtal andre bloggere på din blog, f.eks. i et anbefalingsindlæg. Efterfølgende vil en stor del af disse linke til indlægget.
  3. Vær aktiv i releavnte forums og Face
Skærmbillede 2015-01-14 kl. 16.40.44

Ahref.com kan være en metode til at se, hvem der allerede linker til din blog.

Vil du gerne lære mere omkring SEO og linkbuilding, så vil vi anbefale dig at læse med hos Moz, Unitate og ivaekst.dk.

Skriv godt skriv længe

Langt indhold er ikke altid det som har gode placeringer, men hvis du kombinere dette med godt indhold, så vil du have gode muligheder for, at opnå gode placering på søgemaskinerne. Har du ikke ideen til det næste indlæg, så kan det være en god ide, at tage et gammelt indlæg, og gøre dette bedre med mere indhold. Har du f.eks. en gammel guide, så opfrisk den med mere tekst, bedre billeder og ny information hvis noget har ændret sig siden den blev udgivet.

 

Følg med her på hjemmesiden, hvor vi i løbet af 2015 vil komme med endnu flere SEO tiltag som du kan benytte på din egen blog.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *